Rüyada dar bir pencere görmek

Rüyada dar bir pencere görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, uygulayacağına alamet eder.

Rüyada dar bir pencere gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada dar bir pencereden geçmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar pencere görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar pencereden çıkmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına işaret eder.

Rüyada dar pencereden geçmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işaret eder.

Rüyada dar bir pencere görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada dar yerden geçememek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir yer görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla dar yoldan geçmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments