Rüyada dantel kumaş görmek

Rüyada dantel kumaş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, rızkın çoğalacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada dantel kumaş gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Rüyada dantelli kumaş görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada dantel kumaş görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kumaş kesmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada güzel kumaş görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kot kumaş görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada perdelik kumaş görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kumaş parçası görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments