Rüyada kot kumaş görmek

Rüyada kot kumaş görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kot kumaş gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada kot kumaş görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada kot görmek yokluk içine gireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mini kot etek görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Rüyada yırtık kot pantolon görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kot çanta görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada kot denemek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada mavi kot görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına işarettir.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments