Rüyada danaya sarılmak

Rüyada danaya sarılmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, dara düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, tüm özlemini gidereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada danaya sarılmak gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada danaya sarılmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sarı dana görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Rüyada çiğ dana eti görmek sevilip sayılacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok dana görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada dana dili yemek içindeki sıkıntıların gideceğine, geçim derdi yaşamayacağına yorulur.

Rüyada dana doğduğunu görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına delalettir.

Rüyada dana sürüsü görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işaret eder.

Rüyada kahverengi dana görmek zafer elde edileceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments