Rüyada dana kesmek

Rüyada dana kesmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, ona yardımcı olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana kesmek gördüyseniz:

  • Birlikte çıkılan kısa bir yolculuk veya tatil olabilir.

Rüyada danayı kesmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah dana kesmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zararların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana kesmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Rüyada iri dana görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalettir.

Rüyada dana ciğer görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada dana ciğeri görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana süsmek çözümsüz sorunları olmayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzülmüş dana görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments