Rüyada iri dana görmek

Rüyada iri dana görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri dana gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Rüyada iri dana görmek hatalarını düzelteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet eder.

Rüyada dana sürüsü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz dana görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı dana görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine yorulur.

Rüyada inek yada dana görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana kafası görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu dana görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada dana kalbi görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, yaşama isteğinin artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments