Rüyada damat traşı olmak

Rüyada damat traşı olmak rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, lüks şekilde yaşayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada damat traşı olmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Rüyada damada sarılmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada damat ayakkabısı görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada damada kına yakmak birçok dedikoduya maruz kalacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada damatla kavga etmek rızık ve kazanç elde edeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet eder.

Rüyada toplu gelin ve damat görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damadın ailesini görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments