Rüyada damat adayını görmek

Rüyada damat adayını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damat adayını gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Rüyada damat adayları görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada damat adayı görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalettir.

Rüyada damat adayını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada eski damat adayını görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kayınvalide adayını görmek sevdiği insana kavuşacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bir adaya gitmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine delalet eder.

Rüyada büyük adaya gitmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kaynana adayı görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments