Rüyada damadı beklemek

Rüyada damadı beklemek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada damadı beklemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya veya keyfinizi kaçırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada damatı beklemek bereketi ve zenginliği bulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada damadı beklemek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun damat olduğunu görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulur.

Rüyada damat ayakkabısı görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada çok gelin damat görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birini damat görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada damatsız gelin görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada damadını ölmüş görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments