Rüyada dalında zeytin görmek

Rüyada dalında zeytin görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada dalında zeytin gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek çok üzüntü yaşayacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin dalı vermek kazancını doğru şekilde kullanacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek güvensizlik duymaya, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında zeytin görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, rütbe alacağına işaret eder.

Rüyada zeytin dalı almak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin dalı kesmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments