Rüyada zeytin dalı almak

Rüyada zeytin dalı almak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, yapılan işte ustalaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin dalı almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada zeytin dalı kesmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalettir.

Rüyada zeytin dalı vermek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek bilgiyle donanacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında zeytin görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, gelirinin garanti olacağına delalettir.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments