Rüyada dalında siyah zeytin görmek

Rüyada dalında siyah zeytin görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, öz güven kazanacağına inanılır.

Rüyada dalında siyah zeytin gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada zeytin dalı koparmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında zeytin görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Rüyada zeytin dalı almak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından zeytin toplamak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına delalettir.

Rüyada zeytin dalı kesmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments