Rüyada dalında yeşil zeytin görmek

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sıkıntıların son bulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bahtının güzelleşeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulur.

Rüyada dalında yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine yorulur.

Rüyada zeytin dalı kesmek önemli bir lider haline geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada zeytin dalı almak işinin yoluna gireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada zeytin dalı vermek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından zeytin toplamak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments