Rüyada zeytin dalı koparmak

Rüyada zeytin dalı koparmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, şansının da açık olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada zeytin dalı koparmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada zeytin dalı kesmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin dalı almak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işarettir.

Rüyada dalından zeytin yemek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından zeytin toplamak amaçlarına ulaşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments