Rüyada gemi ve dalga görmek

Rüyada gemi ve dalga görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Rüyada gemi ve dalga gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada gemi ve dalga görmek çok sevileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalettir.

Rüyada gemide dalgalara yakalanmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada dalgada kaybolmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada yüksek deniz dalgası görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde büyük dalgalar görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada dalga deniz görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments