Rüyada daldan incir koparmak

Rüyada daldan incir koparmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada daldan incir koparmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Rüyada daldan incir koparmak keyifli hale geleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada daldan incir yemek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada dalda incir görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada daldan elma toplamak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalda sallanmak elinin de bolluk göreceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalda kiraz görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, bir organizasyona katılacağına yorulur.

Rüyada daldan muz koparmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk denize dalmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments