Rüyada dalda kiraz görmek

Rüyada dalda kiraz görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dalda kiraz gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada dalda kiraz görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada daldan kiraz koparmak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada daldan kiraz toplamak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada daldan kiraz yemek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işarettir.

Rüyada dalda kiraz yemek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz denize dalmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada berrak suya dalmak keyifli günler geçireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada dalda sallanmak çok büyük başarılar kazanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments