Rüyada dağlarda uçmak

Rüyada dağlarda uçmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hatalı yollara sapılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada dağlarda uçmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Rüyada dağdan uçmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada dağların üstünden uçmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan aşağı uçmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada dağların üzerinden uçmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, güzelliklere rast gelineceğine inanılır.

Rüyada dağlarda uçmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağların üstünde uçmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatılarda uçmak maddi olarak zayıflayacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada araçla uçmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments