Rüyada dağa zirveye tırmanmak

Rüyada dağa zirveye tırmanmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, ağız tadına kavuşacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, bazı kayıplar olabileceğine alamet eder.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına yorulur.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın zirvesinde olmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments