Rüyada dağın hareket ettiğini görmek

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek çok sevinçli haberler alacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada eşyaların hareket ettiğini görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına alamet eder.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek bunu da herkese ilan edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada eşya hareket ettirmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments