Rüyada hacdan gelenleri karşılamak

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, maddi gücünün artacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, parasının azalacağına tabir olunur.

Rüyada hacdan geleni karşılamak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, dinde olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı karşılamak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama delalettir.

Rüyada birini karşılamak büyük zararlara uğrayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulur.

Rüyada kapıda misafir karşılamak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, zor günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolcu karşılamak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada hacı karşılamak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalettir.

Rüyada birini karşıladığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments