Rüyada dağda yılan görmek

Rüyada dağda yılan görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, canın sıkılacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada dağda yılan gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Rüyada dağda yılan öldürmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dağda yılan görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada dağın tepesinde olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve dağıttığını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalettir.

Rüyada dağda namaz kılmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine işarettir.

Rüyada dağı seyretmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan uçmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments