Rüyada dağda heykel görmek

Rüyada dağda heykel görmek tövbelerin kabul olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda heykel gördüyseniz:

  • Tek taraflı ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada dağda heykel görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına inanılır.

Rüyada domuz heykeli görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at heykeli görmek harama göz dikmeyeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevlana heykeli görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan heykel görmek bir koyduğu işten üç alacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada kendi heykelini görmek dirliğin bozulabileceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına yorulur.

Rüyada çamurdan heykel yapmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin heykelini görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments