Rüyada dağda beyaz kar görmek

Rüyada dağda beyaz kar görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, tatsızlıklar çıkacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada dağda beyaz kar gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada dağda beyaz kar görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işarettir.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, yeni bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ve dağ görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dağa kar yağmış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet eder.

Rüyada dağın üstünde kar görmek kişinin kötü günler geçireceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada dağ başında kar görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, patron koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlı dağlarda yürümek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments