Rüyada cüz kitabı görmek

Rüyada cüz kitabı görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hevesinin kursağında kalacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüz kitabı gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada cüz kitabı görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada yasin cüzü görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kuran cüzü görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine işaret eder.

Rüyada cüz tutmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Rüyada elif cüzü okumak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran cüz görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, dinç kalacağına alamet eder.

Rüyada kurandan cüz okumak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalettir.

Rüyada cüz almak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments