Rüyada cüz almak

Rüyada cüz almak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada cüz almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada cüz tutmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüz okuduğunu görmek bolluk içinde yaşamaya, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işarettir.

Rüyada yasin cüzü görmek borçlarının kapanacağına, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada cüz kitabı görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüz okumak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde cüz görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet eder.

Rüyada elif cüz görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, güç ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kurandan cüz okumak şansının ve kısmetinin açılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments