Rüyada siyah fasulye görmek

Rüyada siyah fasulye görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, işlerinin düzene gireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah fasulye gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Rüyada siyah fasulye görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye satın almak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada fasulye sulamak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine inanılır.

Rüyada fasulye kırmak güç alacağına, kısmetinin hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye nohut görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada taza fasulye görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments