Rüyada çürük vişne görmek

Rüyada çürük vişne görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çürük vişne gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Rüyada vişne çürüğü rengi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada çürük vişne görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, umutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada vişne kurusu yemek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret eder.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak oldukça uzun bir yolculuğa, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada vişne kurusu görmek attığı her adımı düşüneceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada vişne suyu içmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vişne koparmak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, bunun için sabırsızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne suyu ikram etmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, lüks içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments