Rüyada vişne koparmak

Rüyada vişne koparmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, bereketli günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada vişne koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Rüyada vişneli dondurma görmek makam ve rızık sağlayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine alamet eder.

Rüyada vişne kiraz toplamak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru vişne görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne suyu ikram etmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada donmuş vişne görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan vişne toplamak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vişne kompostosu içmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne bahçesi görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments