Rüyada çürük takma diş görmek

Rüyada çürük takma diş görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada çürük takma diş gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada çürük takma diş görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada takma altın diş görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada takma diş takıldığını görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada takma diş kırmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, uzun ve hayırlı bir ömre delalettir.

Rüyada takma diş yutmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada takma diş kırılması görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada takma diş düşürmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma diş taktığını görmek aniden evlilik kararı alacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments