Rüyada kırılmış çürük diş görmek

Rüyada kırılmış çürük diş görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, insanların takdirini kazanacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulur.

Rüyada kırılmış çürük diş gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Rüyada kırılmış çürük diş görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş kırılması görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişin kırılmasını görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çürük dişin kırıldığını görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalettir.

Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş temizlemek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çürük diş görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada çürük diş çıkardığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments