Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek

Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada çürük dişini çektirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişi çektiğini görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada kendi dişini çürük görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişi kırmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişinde çürük görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments