Rüyada arkadaşının hanımını görmek

Rüyada arkadaşının hanımını görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yarınlarına umutla bakacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, adının yayılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının hanımını gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşın hanımını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek yaşamının yoluna gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin hanımını görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada hanımının kaçtığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada hanımını kaybetmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalettir.

Rüyada başbakan hanımını görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments