Rüyada çukura düşüp çıkmak

Rüyada çukura düşüp çıkmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Rüyada çukura düşüp çıkmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalet eder.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak güçlendikçe güçleneceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada çukura girip çıkmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşama sevincine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak kötü düşmana, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini çukura düşerken görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada çukura düşüp çıktığını görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada arabayla çukura düştüğünü görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İbrahim

Rüyamda yolda yürürken bir binaya giriyoruz. Binanın içinde bir tarafı deniz olan bir çukura düşüyorum. Buzlara tutuna tutuna bir kenara ilerliyorum. kendi başıma oradan çıkamayacağımı anlayınca yanımdakilere itfaiye çağırmalarını söylüyorum. Derken itfaiye geliyor ve belime takmam için çift katlı bir kement atıyor. o kementle beni çekerek çıkarıyor.