Rüyada çukura düşen birini görmek

Rüyada çukura düşen birini görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına inanılır.

Rüyada çukura düşen birini gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalettir.

Rüyada çukura düşüp ölmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet eder.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına inanılır.

Rüyada çukura düşüp çıkmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini çukura düşerken görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek onlara hayrının dokunacağına, sağlık sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, ticarette zarar edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments