Rüyada çorba ekmek

Rüyada çorba ekmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorba ekmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan durumlara hazır olun.

Rüyada çorba ekmek yemek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorbaya ekmek banmak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, insanları kandıracağına tabir olunur.

Rüyada çorba ekmek sevinçli bir haber alınacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine inanılır.

Rüyada yoğurt çorbası içmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalettir.

Rüyada düğün çorbası görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çorbayı taşırmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine çorba dökmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments