Rüyada çölde yeşillik görmek

Rüyada çölde yeşillik görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çölde yeşillik gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada çölde yeşillik görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret eder.

Rüyada çöle gitmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini çölde görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada çölde ev görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada çölde göl görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çölde ağaç görmek refah düzeyinin düşeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada çölde deveye binmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çölde görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments