Rüyada çöken ev görmek

Rüyada çöken ev görmek huzurunun da yerine geleceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına rivayet eder.

Rüyada çöken ev gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Rüyada eski ahşap bir ev görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada çok temiz bir ev görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada evlenen biri görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, husumetlerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada bir evden başka bir eve taşındığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilini evlenirken görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada evde başbakan görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumlu ev görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işarettir.

Rüyada kardeşiyle evleneceğini görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yükünün azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments