Rüyada çok temiz bir ev görmek

Rüyada çok temiz bir ev görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet eder.

Rüyada çok temiz bir ev gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada ev temizliği görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz ve büyük ev görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Rüyada temiz ferah ev görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada eve temizlikçi almak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada evi temizlik yapmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde temiz su görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada temiz ev görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eve temiz su basması görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments