Rüyada sevgilini evlenirken görmek

Rüyada sevgilini evlenirken görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini evlenirken gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar bilgiler verebilirler.

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle eve gitmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisini evlenirken görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evlenen eski sevgiliyi görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi evde görmek edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye evlenme teklifi etmek mevkie edineceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle ev görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments