Rüyada civcivi ölmüş görmek

Rüyada civcivi ölmüş görmek çok kötü günler geçirileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, makamının sarsılmayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, istediği başarıyı göstereceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcivi ölmüş gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Rüyada ördek ve civciv görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada civciv hediye almak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada sarı civciv sevmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalet eder.

Rüyada kucağında civciv görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv yemlemek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivin ölmesi görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv kovalamak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, işlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutuda civciv görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments