Rüyada çok yumurta bulmak

Rüyada çok yumurta bulmak planların sarkacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çok yumurta bulmak gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Rüyada beyaz yumurta bulmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta bulmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yumurta bulmak sağlık ve hayır getireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta kabuğu yemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, umutlarının tazeleneceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada yumurta soyduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada saça yumurta sürmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada un yumurta görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments