Rüyada yumurta bulmak

Rüyada yumurta bulmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, düşman malından yemeye, markasını duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta bulmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada beyaz yumurta bulmak çıkış yolları bulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yumurta bulmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada yumurta bulmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada yüze yumurta görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada taze pişmiş yumurta görmek kazancının epey düşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta içini görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sepet içinde çok yumurta görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulur.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kişinin hayatının değişeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments