Rüyada çok su aktığını görmek

Rüyada çok su aktığını görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çok su aktığını gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çamurlu su aktığını görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada duvardan su akması görmek yeni işlere gireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına delalettir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, rahatsızlık duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve su aktığını görmek yeni iş kollarına girileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada su akmasını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, mesleğinde atılım yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments