Rüyada çok simit almak

Rüyada çok simit almak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kimseyle konuşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok simit almak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada simit poğaça görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Rüyada simit dağıtmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada simit poğaça satmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada büyük simit görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada peynirli simit görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işarettir.

Rüyada simit satan görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada simit istemek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada simit bölüşmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments