Rüyada büyük simit görmek

Rüyada büyük simit görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, itibarını geri kazanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük simit gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Rüyada büyük simit görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine işarettir.

Rüyada susamlı simit görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada simit aramak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, işine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada simit paylaşmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Rüyada simit dükkanı görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine yorulur.

Rüyada birinden simit almak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde simitle yüzmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, en tepkedeki kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit satıcısı görmek başına uğursuzluklar geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments