Rüyada çok sevdiğin ünlüyü görmek

Rüyada çok sevdiğin ünlüyü görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sevdiğin ünlüyü gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğiniz bir ünlüyü görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulur.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin ünlüyü görmek gelişmelerin olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada en sevdiği ünlüyü görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği ünlüyü görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada çok sevdiğin ünlü birini görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği bir ünlüyü görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, hane içine ay doğacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments