Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir erkeğe sarılmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birini sarılmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada ünlü birine sarılmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada bir ünlüye sarılmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada ünlüyle sarılmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş ünlü birine sarılmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments