Rüyada çok sayıda bardak görmek

Rüyada çok sayıda bardak görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda bardak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda bardak görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doksan sayısını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda elbise görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sayısal loto sayılarını görmek kem gözlere geleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda bebek görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda cami görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, borçların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sayı yazmak bahtın açılacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments