Rüyada çok martı görmek

Rüyada çok martı görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok martı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Rüyada yavru martı görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz martılar görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada martı beslemek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada martılara simit atmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada martı ve deniz görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada martı yakalamak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, beklenmedik kapıların açılmasına tabir olunur.

Rüyada çok martı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ticarette öne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah martı görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments